Perşembe, Eylül 19

Jose Mourinho’dan Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen için inanılmaz sözler! “Onunla sorunum…”Fenerbahçe

F.Bahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray’ın Napoli’den Galatasaray kadrosuna kattığı Victor Osimhen hakkında konuştu. Jose Mourinho, Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen ile ilgili olağanüstü açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhen’in büyük bir futbolcu olduğunu vurgulayan Portekizli teknik adam, Nijeryalı futbolcunun kendisini çok fazla yere attığının altını çizdi. HT Spor’a konuşan Jose Mourinho’nun sözleri gündem oldu.

“GALATASARAY BÜYÜK BİR OYUNCU KAZANDIRDI”

Victor Osimhen’in harika bir oyuncu olduğunu belirten Jose Mourinho, şunları söyledi: “Osimhen harika bir oyuncu. 70-75 milyonluk ödeme potansiyeli olan bir kulüpte olsaydım onu ​​alırdım. O harika bir oyuncu. Tabii ki, farklı şartlarda geldi ama sonuçta şartların bir önemi yok: “Önemli olan Galatasaray’ın kesinlikle harika bir oyuncu almış olması. Victor’la hiçbir sorunum yok, tam tersine mükemmel bir ilişkim var.”

“DAVRANIŞ ŞEKLİNİ BEĞENMİYORUM”

7f3a7106b35be9069bc4edc76ad7f813_1

Victor Osimhen’in davranışlarından hoşlanmadığını vurgulayan Jose Mourinho, şunları söyledi: “Ama ona karşı ne zaman oynasam, onunla konuşuyorum çünkü davranışlarından hoşlanmıyorum. Kendini çok aşağılıyor.” Roma-Napoli oynadık. Onunla konuştum ve şöyle dedim: ‘Bak sen ve Salah oyunculardan biriydin. Geçmişte Didier Drogba, Samuel Eto’o, George Weah vardı.. ‘Yapamazsın’ dedim. öyle davran.”

“ÇOK FAZLA ATTI”

66e09cd50a5736f3dfeead26

Victor Osimhen’in kendini çok sık yere attığını belirten Jose Mourinho, şöyle konuştu: “Kendisini çok yere atıyor. Bu benim onunla sorunum. Ama 10 dakika sonra iyiyiz, harika bir ilişkimiz var. Tabii ki O, Türkiye şampiyonluğunun ve Galatasaray’ın büyük oyuncusu” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber