Cumartesi, Eylül 21

Biden’ın oğlu Avcı Biden için kritik ay! “Vergi kaçakçılığı” davası eylül ayında görüşülecek.

Hunter Biden’ın avukatları, Biden’ın oğluna yönelik her iki davada da soruşturmaları yürüten ve ABD Adalet Bakanlığı tarafından özel savcı olarak atanan David Weiss’in Kaliforniya vergi kaçakçılığı davasına atanmasının, kendisinin ABD’de çalışan bir avukat olması nedeniyle yasa dışı olduğunu söyledi. Delaware eyaleti ve Weiss, Kaliforniya’da yargı yetkisinin olmadığını savundu. Başkan Biden’ın ilk oğlu 54 yaşındaki Hunter’ın avukatlarının bu çerçevede öne sürdüğü davanın iptali talebi, Pazartesi günü Kaliforniya’da Yargıç Mark C. Scarsi tarafından reddedildi.

YASA DIŞI SİLAH SATIN ALINMASI HALİNDE ALACAĞINIZ CEZA, SEÇİMLERDEN 8 GÜN SONRA AÇIKLANACAK

11 Haziran’da Delaware eyaletinde görülen başka bir davada ise Hunter Biden, 2018 yılında silah satın alırken bir yetkiliye yalan söylemek, başvuru formunda uyuşturucu kullanmadığını yalan göstermek ve 11 yıl boyunca satın aldığı silahı yasa dışı olarak bulundurmak suçundan suçlu bulunmuştu. günler. 25 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Hunter Biden’ın ceza duruşması, ABD’de 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçiminden 8 gün sonra, 13 Kasım’da yapılacak.
ABD Başkanı Biden daha önce oğlu Hunter için af çıkarmayacağını söylemişti. Öte yandan Amerikan basını Biden’ın 20 Ocak’ta Beyaz Saray’dan ayrılmadan önce fikrini değiştirebileceğini öne sürüyor.
Hunter Biden hapis cezası alsa da bu cezanın denetimli serbestlikle sınırlı olabileceği belirtiliyor.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber