Cumartesi, Eylül 21

Mary Earps, Madame Tussauds’a balmumu heykeli yaptıran ilk İngiliz futbolcu olacak

Bu haberin ilk yayınlandığı dil İngilizcedir.

Manchester United’da geçirdiği beş yılın ardından yakın zamanda Paris Saint-Germain’e taşınan Earps, balmumu işi için seçilmenin “inanılmaz derecede özel” olduğunu söyledi.

REKLAM

İngiltere kadın milli futbol takımı ve eski Manchester United futbolcusu Mary Earps, Londra’daki Madame Tussauds’ta balmumu heykeliyle onurlandırılan ilk profesyonel futbolcu oldu.

31 yaşındaki kaleci, İngiltere milli takımıyla 2022 Avrupa Şampiyonası’nı kazandı. Takımının 2023 Dünya Kupası finaline yükselmesinde de önemli rol oynadı.

Balmumu figürünü seçmesi, “yüksek çoğunluğun” desteğini aldığı bir halk oyu sonrasında geldi.

Dünya Kupası’nda takımın kaptan yardımcısı olan ve turnuvanın en iyi kalecisine verilen Altın Eldiven ödülünü kazanan Earps, ödülü “harika bir duygu” olarak nitelendirdi.

Earps, “Öncü olmak çok özel bir duygu. Bunun benim için çok şey ifade ettiğini düşünüyorum” dedi.

BBC Yılın Sporcusu ödülünü kazanan Earps, Manchester United’da geçirdiği beş yılın ardından Temmuz ayında Paris Saint-Germain’e transfer oldu.

Bu sonbaharda halka açılacak olan Earp balmumu figürü, Sir Lewis Hamilton, William Shakespeare ve Sussex Dükü ve Düşesi gibi İngiliz kültüründe önemli rol oynayan isimlerin heykelleri arasında yer alacak.

Earps şunları söyledi: “Madame Tussauds London ile bu sürecin bir parçası olmaktan gerçekten keyif aldım ve bitmiş ürünü görmek için sabırsızlanıyorum. Oy veren hayranlarıma çok minnettarım, umarım heykelimi görmekten heyecan duyarlar. ve bol bol selfie çekiyorum, gönderilerde etiketlenmek için sabırsızlanıyorum!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber