Cumartesi, Eylül 21

Trump saldırısının şok eden videosu! Gizli servislerle polis arasındaki görüşme yayımlandı: Saldırganı önceden fark etmişlerdi

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik 13 Temmuz saldırısı öncesinde, şüpheli Thomas Matthew Crooks’un kimliğinin tespitine ilişkin gizli servis yetkilileri ile polis arasında geçen diyaloğun görüntüleri ortaya çıktı.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

FOTOĞRAF PAYLAŞILDI

Gizli Servis ve Federal Soruşturma Bürosu (FBI) yetkililerinin 17 Temmuz’da Senato üyelerine verdiği kapalı brifingin sızdırılmasında Crooks, Trump kürsüye çıkmadan bir saat önce omzunda bir çantayla meydanda dolaşırken görüldü. , golf sahasında kullanılan telemetre ile ölçüm yaparken kolluk kuvvetlerinin dikkatini çekti. Fotoğrafının güvenlik birimleri arasında paylaşıldığı ortaya çıktı.

V2

GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

Cumhuriyetçi Senatör Chuck Grassley, Beaver County’nin vücut kamerası görüntülerini sosyal medya platformu X’te paylaştı.

Videoda yerel polis ile Crooks’un etkisiz hale getirildiği binanın çatısında cesedin yanında duran Gizli Servis üyesi olduğuna inanılan polis memuru arasındaki diyalog yer alıyor.

Videoda yerel bir polis memuru cep telefonu ekranını bir Gizli Servis üyesine çeviriyor ve Crooks’un suikast girişiminden önce gösteri alanını korumakla görevlendirilen keskin nişancı tarafından çekilen fotoğraflarını gösteriyor.

V3

GİZLİ SERVİS DOĞRULAMASI

Fotoğrafların çekildiği noktayı işaret eden Gizli Servis ajanı polise fotoğraflardan ve durumdan haberdar olduğunu söyler.

Daha sonra Gizli Servis üyesi, saldırıdan önce fotoğrafı çekilen kişinin cesedi yerde bulunan Crooks olduğunu doğruladı.

Polis daha sonra keskin nişancının daha önce fotoğrafını çektiği Crooks’un izini kaybettiğini söyledi.

V4

GİZLİ SERVİSLER MÜDÜRÜ İSTİFA ETTİ

Eski ABD Başkanı Trump’ın kampanya mitingi sırasında vurularak öldürülmesinin ardından eleştirilere maruz kalan ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle, dün istifa etti.

Cheatle, “Güvenlik ihlalinin tüm sorumluluğunu üstleniyorum. Yaşananlardan sonra zor seçeneği seçtim ve istifa etmeye karar verdim.” İfadesini kullandı.

ABD Gizli Servisi, Trump’a düzenlenen suikast girişiminin ardından güvenlik açığına sahip olması ve zamanında harekete geçmemesi nedeniyle eleştirildi.Bu içerik Ufuk Dağ tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Bodrum'da korkunç kaza!  3 çocuk annesi kadın, eski kocası tarafından sokak ortasında öldürüldüBodrum’da korkunç kaza! 3 çocuk annesi kadın, eski kocası tarafından sokak ortasında öldürüldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber