Cumartesi, Eylül 21

Türkiye’yi canlı yayında tehdit etti! Yunanistan Sağlık Bakanı Georgiadis haddini aştı: ‘Bir gece ansızın Ankara’ya geleceğiz’

Önce Dendias, şimdi Georgiadis! Son günlerde Yunan bakanlar Türkiye’ye yönelik art arda kibirli açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Türkiye’yi canlı yayınla tehdit ederek sınırı aştı.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

DENDİAS’TAN SKANDAL SÖZLER

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Güney Kıbrıs’ta düzenlediği basın toplantısında, Kıbrıs’taki barış operasyonunu ve bölgedeki Türk askeri varlığını şu sözlerle hedef aldı:

“Bugün, Kıbrıs’ta gizlenen işgalciye kapıyı açan etnik soykırımcı cunta darbesinin gerçekleştiği 15 Temmuz 1974’ün üzerinden 50 yıl geçti. Savaşanlara en derin saygılarımı ve vatansever şükranlarımı sunuyorum. Kıbrıslılar, Rumlar ve militanlar 1974 işgaline karşı demokrasiyle eşitsiz bir mücadele veriyorlar. Onlar, “Kardeş katili suç darbesinin ağırlığı altında, çok üstün askeri güçlerle karşı karşıya kaldılar. Onlara saygılarımızı sunarız ve zaman içinde yaptıkları katkıları onurlandırırız. Ve elbette, Kıbrıslı Türklerin utanç kutlamalarını ve Türk işgal ordusunun yarım asırdır Kıbrıs’ta yasadışı varlığını mümkün olan en güçlü şekilde kınıyoruz.”

ERDOĞAN: MANTIKSIZ AÇIKLAMALAR

Dendias’ın açıklamalarının ardından Türkiye’den sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs ziyaretinde Dendias’ın açıklamasına da değinerek şunları söyledi:

“Maalesef adanın güneyinde kendisini Kıbrıs adasının tek hakimi sanan hatalı bir zihniyet var. Rum lider, EOKA teröristlerini anma törenlerine katılıyor. Kıbrıslı Türk kardeşlerimiz güneye taşındıklarında, Saldırıya uğruyor, güneydeki camiler ateşe veriliyor. Burada maalesef Yunanistan Savunma Bakanı geçtiğimiz günlerde yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.” Sayın Mitsotakis’le buluştuk ve onlara şunu söyledik: “Kuzeydeyiz. Kıbrıs, ayın 20’sinde sizin de güneyde olduğunuzu duydum, umarım bize gülmezsiniz…” dedi. böyle bir şeyi düşünmedi.

ortadan kayboldu

“ANİ BİR GECE”

Dendias’ın aşırı sözlerinin ardından Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis’ten saçma bir tehdit geldi. Açık kanalındaki canlı yayına konuk olan Georgiadis, “F-35’lerle bir gece ansızın Ankara’ya gelebiliriz” dedi.

2

Bu skandal açıklamalar yetmezmiş gibi Georgiadis, “Türkiye havacılıkta sıfır” dedi.Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Okulun önündeki çöp kutusuna atılan Türk bayrağı polisi alarma geçirdi!Okulun önündeki çöp kutusuna atılan Türk bayrağı polisi alarma geçirdi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber