Cuma, Eylül 20

Trump’ı kurtaran hamle! Son anda o pankarta baktığımda… Görüntü viral oldu

ABD’de başkanlık seçimine yaklaşık 4 ay kala Donald Trump’a yönelik suikast girişimi tüm dünyayı sarstı. Söz konusu suikast girişiminin detaylarına bir yenisi daha eklenirken, saldırı anının analiz edildiği videoda Trump’ın son saniye hamlesiyle ölümden kurtulduğu tespit edildi.

Yeniden başkan seçilmeye aday olan eski ABD Başkanı Trump, Cumartesi günü Pensilvanya’da düzenlenen miting sırasında kürsüden destekçilerine seslenirken silahlı saldırıya uğradı ve kulağından yaralandı. Saldırıda gösteriye katılan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

FBI SALDIRIYI SUİKAST GİRİŞİMİ OLARAK TANIMLADI

Amerikan gizli servisleri saldırganın etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırıyı suikast girişimi olarak nitelendirdi.

Olay, Trump’ın, sağlık durumuyla ilgili tartışmalar nedeniyle yarışta zaten kan kaybeden rakibi Joe Biden ile aradaki farkı açmasına neden oldu.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLAN GÖRÜNTÜ: SON HABERLER…

Point Consciousness sosyal hesabının bilgisayar tarafından oluşturulan videosunda Trump’ı hedef alan kurşunun izlediği yolu görebilirsiniz. Trump’ın son anda kafasını çevirmesi sayesinde kurşun kulağını sıyırmamış gibi görünüyor, aksi takdirde kafasından vurulacaktı.

GDDFHDFJH

HAYATINI KURTARAN STRARDMAN

Öte yandan BBC’nin suikast girişiminin anatomisine ilişkin raporunda, Trump’ın o anda yanındaki pankarta baktığı ve böylece kendini kurtardığı vurgulandı.

bayrak

Video sosyal medyada viral oldu. Pek çok kişi Trump’ın suikasttan sağ çıkmasının bir mucize olduğu yorumunu yaptı.

hgf

Eski belediye başkanı hakkında karar çıktı!Eski belediye başkanı hakkında karar çıktı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber