Cuma, Eylül 20

10 yıllık evliliği tek seansta sona erdi! Fatih Terim’in kızı Buse Terim bu soruya kayıtsız kalmadı! Özel hayatını açıkça anlattı

MYNET- Teknik direktör Fatih Terim ve Fulya Terim’in en küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında işadamı Volkan Bahçekapılı ile evlendi. Ünlü çift, 2016 yılında ilk çocukları Nil’i, 2018 yılında ise ikinci kızları Naz’ı dünyaya getirdi.

Evlilikleriyle örnek gösterilen çiftlerden Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın 10 yıllık evliliği mart ayında tek celsede sona erdi.

Terim, boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

ÖZEL HAYAT SORUSUNU CEVAPSIZ BIRAKMADI

Buse Terim geçtiğimiz günlerde sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı. Bir kişi Terim’e şu soruyu sordu: “Elbette herkes özel hayatını merak ediyor.”

1 numaralı otobüsün sonu

“Kendimi yeniden keşfediyorum…”

Ünlü isim bu soruyu da cevapsız bırakmadı ve şunları söyledi: “İyiyim.” Kendimi iyi hissetmemem için hiçbir neden yok. Her şeyden önce sağlıklıyım, çocuklarım, arkadaşlarım ve ailem yanımda. Bir süreçten geçtim ve hayata yeniden başladım. Unuttuğum şeyleri yeniden yapmaya başladım, yapmadığım şeyleri yapıyorum ya da keşfetmeyi ertelediğim şeyleri yapıyorum. En önemlisi artık daha sık “ben” demeyi öğrendiğim bir dönemdeyim. Kendimi yeniden keşfettiğimi de söyleyebiliriz. Unuttuğum yaşam enerjisini ve ışığını içimde yeniden kazandım. “Bu yüzden iyiyim ve mutluyum” dedi.

Ülkeye döndü, tatile çıktı... Şezlongda verdiği pozlar beğeni topladı. Ülkeye döndü, tatile çıktı… Şezlongda verdiği pozlar beğeni topladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber