Cuma, Eylül 20

Trump’a isabet eden kurşun onu öldürdü: Ailesi için hayatını feda etti! Suikast girişiminde ölen kişinin kimliği belli oldu

20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump’ı öldürmek için AR-15 tabancasını ateşlediğinde, Donald Trump anlık bir hamleyle hayatını kurtardı. Ancak eski itfaiyeci Corey Comperatore ailesini kurtarmaya çalışırken intihar etti.

KİM OLDUĞUNU merak ettik

NBC News’in haberine göre Pensilvanya Valisi Josh Shapiro, Trump’ın mitingi sırasında öldürülen kişinin kimliğini açıkladı. Shapiro, mitingde Trump’ın arkasında oturan ve vurulan vatandaşın eski itfaiyeci Corey Comperatore olduğunu söyledi.

sadda

AİLESİ İÇİN CANINI FEDA ETTİ

Comperatore’nin silah seslerini duyunca kızlarını ve eşini korumaya çalışırken hayatını kaybettiğini kaydeden Shapiro, 50 yaşındaki itfaiyeciyi kahraman olarak nitelendirdi.

mentol

NE OLDU?

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olan eski ABD Başkanı Trump, Pensilvanya’daki mitinginde kürsüden destekçilerine seslenirken silahlı saldırıya uğradı.

2024-07-14T001558Z_622478688_RC2MU8A46KUC_RTRMADP_3_USA-ELECTIONS-TRUMP

Sağ kulağından yaralanan Trump’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Saldırıda gösteriye katılan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Amerikan gizli servisleri, miting alanının dışındaki yüksek bir yerden podyuma doğru defalarca ateş eden saldırganın etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırıyı suikast girişimi olarak nitelendirdi.

Soruşturmanın ardından FBI, suikast girişiminde bulunan ve olay yerinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıkladı.

(AA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Erdoğan'a 15 Temmuz mektubu: Türkler bir kez daha destan yazdıErdoğan’a 15 Temmuz mektubu: Türkler bir kez daha destan yazdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber